Selecteer een pagina

Mijn Professional Organizer

ervaringen

★★★★★

RUST IN M’N HOOFD

“Professional organizer? Kun je dat zelf niet dan, opruimen?” was een vaak gehoorde opmerking als ik vertelde dat ik een po had.
En ik zal je vertellen: natuurlijk kan iedereen zelf opruimen, maar tussen opruimen en organizen zit toch wel echt verschil. Ik hoef nu namelijk alleen nog maar iets weg te leggen op de daarvoor bestemde plek. Het is zo fijn: één keer door al je kasten en ruimtes heen en voor lifetime ben je opgeruimd (en is je hoofd zoveel lichter).

Het was elke keer een feestje als Karlinda weer was geweest: out of the box ideeën, organize materiaal in alle soorten, maten en prijsklassen. Zo’n fijne persoonlijkheid, daar wil je wel elke dag mee samenwerken. En over de spullen die ik weg wilde doen, hoefde ik me ook niet schuldig te voelen, want ze regelde daar een goed doel voor.
Alles heeft een logische overzichtelijke plek. Ook voor de overige gezinsleden, die hoeven ook niet meer te zoeken. Ik heb rust in mijn hoofd en kan met trots mijn laden en kasten openen en zelfs open laten staan voor bezoek :-), alle “ballast” is uit huis. Ik zou het iedereen gunnen en Karlinda van harte aanbevelen.

Irma Broeders

★★★★★

Onbevooroordeeld

Ik heb Karlinda leren kennen als gezellig, gestructureerd en enthousiast. Iemand die echt plezier in haar werk heeft en het helpen van anderen. Na een fijne en doelgerichte intake zijn we tijdens meerdere sessies aan de slag gegaan met het opruimen van de slaapkamer, badkamer, keuken, speelkamer, garage en zolder.

Gedurende het opruimproces heeft Karlinda goede vragen gesteld om te bepalen wat ik wel of niet wilde behouden. Doordat ze geen oordeel had over welke en hoeveel spullen ik had, kon ik echt de tijd nemen en voelde ik me niet ongemakkelijk. Ik kon echt bij mezelf blijven. Het was erg fijn dat Karlinda veel praktisch en mooi opbergmateriaal bij zich had waar ik uit kon kiezen en organize materiaal speciaal voor mij had inkocht. Karlinda had ook geen oordeel over mijn smaak van het materiaal en daardoor kon ik mijn wensen echt met haar bespreken. Ze hield zich altijd aan gemaakte afspraken. Ze nam al mijn afgedankte spullen mee voor het goede doel waardoor ik een goed gevoel kreeg.

Het resultaat van de opruimsessies is dat ik meer rust en ruimte in mijn huis en hoofd heb en ik met plezier mijn laden en kastjes opendoe. Het was erg fijn om samen aan de slag te gaan en ik zou Karlinda dan ook aan iedereen aanbevelen!

Marloes van Delft-Verhoeven

★★★★★

Overzichtelijk voor iedereen

Na 2,5 jaar in ons fijne nieuwe kantoor werd het toch steeds rommeliger. Er kwamen allerlei spullen bij en we waren echt op zoek naar de juiste manieren om alles een plekje te geven. Dat blijkt een vak dus ben ik heel blij dat we alle kasten, de keukens en algemene ruimtes door Karlinda van Mijn Professional Organizer opnieuw hebben laten inrichten.

Inmiddels heeft alles zijn definitieve plekje en is het door de stijlvolle en subtiele aanduiding voor iedereen (dus ook voor nieuwe collega’s) duidelijk wat het idee is. Zo is het netjes en blijft het dat ook. Kan het iedereen aanraden, pas als je het ziet dan ervaar je hoe fijn het is.

Stefan van Hulten

Eigenaar Scheepens