Selecteer een pagina

Mijn Professional Organizer

OVER MPO

Karlinda janssen

Mijn naam is Karlinda en ik ben de oprichter van Mijn Professional Organizer. Organizen is mijn tweede natuur. Dit geeft mij meer vrije tijd en rust. Dat is erg fijn met twee puberzonen, een eigen bedrijf en een druk sociaal leven. Dit wil ik zoveel mogelijk anderen ook laten ervaren, daarom ben ik een paar jaar geleden als Professional Organizer gestart.

Door mijn klanten word ik omschreven als betrokken, geduldig, gestructureerd, enthousiast, integer, creatief en doelgericht met oog voor detail. Ik ga door totdat mijn klanten 100% tevreden zijn. Doordat ik al veel verschillende ruimtes heb mogen organizen, heb ik ruime ervaring op het gebied van slim en stijlvol organizen en kan ik je van veel tips voorzien. Ik geniet van elke organize sessie!

Na mijn studie Bedrijfseconomie aan de Tilburg University ben ik 20 jaar als controller in het bedrijfsleven werkzaam geweest. In deze rol was ik altijd bezig met het structureren en overzichtelijk maken van financiële cijfers. Als Professional Organizer weet ik deze ervaring goed te vertalen naar het functioneel organiseren van huizen.

De opleiding tot Professional Organizer heb ik bij de beroepsvereniging NBPO afgerond.  Daarnaast volg ik regelmatig workshops en trainingen om de kennis op mijn vakgebied up-to-date te houden en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Dit zorgt ervoor dat ik naast de nodige praktische ervaring, ook meer dan genoeg kennis heb om jouw huis slim te organizen. 

Omdat je waarschijnlijk doordeweeks vaak in beslag wordt genomen door je werk en je kinderen, ben ik zowel tijdens kantooruren als in de avonden en in het weekend beschikbaar. Helemaal afgestemd op jouw wensen.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO) waar de gedragscode is ondertekend en geheimhouding wordt gegarandeerd. Dit betekent dat ik nooit informatie over jouw organize sessies zal delen.

De NBPO heeft als missie om de kwaliteit, professionaliteit en veelzijdigheid van haar leden te bewerkstelligen. Dit komt tot uiting in onder andere:
 

  • Regelmatige (bij)scholing van de leden op het gebied van vakkennis en ondernemerschap
  • Samenwerken in een sfeer van openheid en collegialiteit
  • Het delen van kennis en ervaring door middel van intervisie tussen leden